Strategi

– Hvor er du på vej hen?

Strategien er clearing af din virksomheds langsigtede mål. Det din virksomhed ønsker at blive, og de mål du ønsker virksomheden skal nå.
Dette kan også overføres til en strategi for specifikke produkter virksomheden udvikler.

Vi hjælper dig gerne med sparring i denne proces. Det kan eks. være med markeds- og behovsanalyser, udvikling af logoidentitet, reklamekoncepter og onlinekampagner.

Kreative designløsninger

– med et godt øje på værdier

Uanset hvilken platform du kommunikerer på, er det afgørende hvilke repræsentationssystemer din kunde bevidst/ubevidst vælger at modtage informationer på.

Med værdibaseret markedsføring, som tager udgangspunkt i dine kunders behov, hjælper vi dig med at finde en kreativ og effektiv kommunikationsvej til dine kunder.
Det gør vi bl.a. med grafisk design, idéudvikling, onlineløsninger, fotografering, tryk/print/skilte/outdoor, messestande, storformat print.

Online

– another brick in the wall

Hvor præcist er det muligt at ramme plet med en online markedsføringskampagne? Det er der en uendelig mængde værktøjer der kan hjælpe med, så det er muligt at ramme meget præcist. Men vi skal tilbage til start. Hvem er din målgruppe? Hvilke behov har din målgruppe? Kan dit produkt/serviceydelse hjælpe målgruppen?

Når disse svar er afdækket, finder vi det mest attraktive onlinemedie til opgaven. Det kan eks. være hjemmeside, webshop, emailkampagne, sociale medier, applikation, søgeordsoptimering (SEO) og Google AdWords kampagner.

Fotografering

– med semiprofessionelt udstyr

Du skal naturligvis have noget på hjerte, når du vil kommunikere.
Og den bedste effekt får du ved at præsentere dit budskab i visuelle rammer. Fotos ”on-location” viser dig og dine omgivelser. Det skaber tryghed hos dine kunder. Mangler du ”Packshots” til din webshop kommer vi gerne til dig med udstyret. PT består fotoudstyr af Canon EOS 5D Mark III kamerahus med diverse objektiver (rød ring) samt ”D-Lite Rx 4/4 Softbox To Go Set” Flash fra Elinchrom.