Strategi

Revisionshuset-Viborg

Som en del af virksomhedens online strategi har Revisionshuset-Viborg opdateret hjemmeside og valgt WordPress platformen som sikre, at sitet altid imødekommer de tekniske krav og nemt kan trimmes til fremadrettede behov. For Revisionshuset-Viborg har det også været vigtig at hjemmesiden overholder gældende krav i forhold til Persondataloven GDPR og til cookieshåndtering.

Strategi

Unika Uld

Unika Uld startede sine aktiviteter i efteråret 2018. Markedsføringsstrategien for Unika Uld er at vægte de elektroniske medier højt.
Første step var at komme på Facebook, næste step hjemmeside. I efteråret 2019 kunne Unika Uld præsentere ny webshop. Som supplement til den elektroniske markedsføring har Unika Uld valgt tryk af visitkort, brochurer og diverse roll-up bannere.

Kreative designløsninger

Danish Aerospace Company

Danish Aerospace Company (DAC) er førende i højteknologiske medicinske systemer udviklet til bemandede rumflyvninger. En lang række af DAC´s avancerede medicinske løsninger har fløjet i rummet siden 1993. Identi har været med på turen, dog kun med sparring på DAC´s grafiske identitet. Vi har i samarbejde med DAC udviklet logo, brochurer i forskellige formater, roll-up bannere samt udstillingssystem til bl.a. messer i USA.

Kreative designløsninger

Facadedekoration Metropol Ure & Smykker

Asbjørn Kerff Henriksen har sin faglige baggrund i orden som 4. generation ud af urmagerfamilie og gør alt hvad han kan for at bevare det gamle håndværk. Det tip top moderne urmagerværksted har i dag 4 medarbejdere og betjener kunder fra det meste af Jylland. I 2019 flyttede forretningen til Sct. Mathias Gade i Viborg. Vi har i tæt samarbejde med Asbjørn haft fornøjelsen at levere bl.a. den nye facadedekoration, hjemmeside, fotografering og reklamefilm.

Udvalgte cases

Metropol Ure & Smykker
Metropol Ure & Smykker
Vi har hjulpet med flere reklamefilm / fotooptagelser / print og facadedekoration
Leoni Advokater
Leoni Advokater
Grafisk produktion af Leoni Advokater Nyhedsbrev fra Boligadvokaterne
Finanshuset-Viborg
Finanshuset-Viborg
Vi har hjulpet med udvikling af logo, hjemmeside, brochurer, foto og brevlinje
Midtjysk Arbejdsmiljørådgivning
Midtjysk Arbejdsmiljørådgivning
Vi har hjulpet med udvikling af logo, hjemmeside, brochurer, foto og brevlinje
Marianne Rosenbeck
Marianne Rosenbeck
Vi har hjulpet med udvikling af logo, skiltedekorationer til klinikkerne i Hammel, Aarhus og Randers og brevlinje
FSUIS-Vandposten
FSUIS-Vandposten
Grafisk produktion af Vandposten til FSUIS Fagligt selskab for urologisk interesserede sygeplejersker