Kreative designløsninger

Facadedekoration Metropol Ure & Smykker

Asbjørn Kerff Henriksen har sin faglige baggrund i orden som 4. generation ud af urmagerfamilie og gør alt hvad han kan for at bevare det gamle håndværk. Det tip top moderne urmagerværksted har i dag 4 medarbejdere og betjener kunder fra det meste af Jylland. I 2019 flyttede forretningen til Sct. Mathias Gade i Viborg. Vi har i tæt samarbejde med Asbjørn haft fornøjelsen at levere bl.a. den nye facadedekoration, hjemmeside, fotografering og reklamefilm.

Kreative designløsninger

Danish Aerospace Company

Danish Aerospace Company (DAC) er førende i højteknologiske medicinske systemer udviklet til bemandede rumflyvninger. En lang række af DAC´s avancerede medicinske løsninger har fløjet i rummet siden 1993. Identi har været med på turen, dog kun med sparring på DAC´s grafiske identitet. Vi har i samarbejde med DAC udviklet logo, brochurer i forskellige formater, roll-up bannere samt udstillingssystem til bl.a. messer i USA.

Strategi

Unika Uld

Unika Uld startede sine aktiviteter i efteråret 2018. Markedsføringsstrategien for Unika Uld er at vægte de elektroniske medier højt.
Første step var at komme på Facebook, næste step hjemmeside. I efteråret 2019 kunne Unika Uld præsentere ny webshop. Som supplement til den elektroniske markedsføring har Unika Uld valgt tryk af visitkort, brochurer og diverse roll-up bannere.

Strategi

Revisionshuset-Viborg

Som en del af virksomhedens online strategi har Revisionshuset-Viborg opdateret hjemmeside og valgt WordPress platformen som sikre, at sitet altid imødekommer de tekniske krav og nemt kan trimmes til fremadrettede behov. For Revisionshuset-Viborg har det også været vigtig at hjemmesiden overholder gældende krav i forhold til Persondataloven GDPR og til cookieshåndtering.

Udvalgte cases

Metropol Ure & Smykker
Metropol Ure & Smykker
Vi har hjulpet med flere reklamefilm / fotooptagelser / print og facadedekoration
Leoni Advokater
Leoni Advokater
Grafisk produktion af Leoni Advokater Nyhedsbrev fra Boligadvokaterne
Finanshuset-Viborg
Finanshuset-Viborg
Vi har hjulpet med udvikling af logo, hjemmeside, brochurer, foto og brevlinje
Midtjysk Arbejdsmiljørådgivning
Midtjysk Arbejdsmiljørådgivning
Vi har hjulpet med udvikling af logo, hjemmeside, brochurer, foto og brevlinje
FSUIS-Vandposten
FSUIS-Vandposten
Grafisk produktion af Vandposten til FSUIS Fagligt selskab for urologisk interesserede sygeplejersker
Marianne Rosenbeck
Marianne Rosenbeck
Vi har hjulpet med udvikling af logo, skiltedekorationer til klinikkerne i Hammel, Aarhus og Randers og brevlinje